Fra sliten til sterk, Høst 17

Lei av å være stressa og sliten?

Lyst på mer energi, lykkeligere hverdager og bedre selvfølelse?

Da er nettkurset Fra sliten til STERK midt i blinken for deg!

Dette får du i kurset:


MODUL 1: Positiv egoisme og egenkjærlighet

Den første uken skal vi ha fokus bare på DEG, såkalt positiv egoisme. Selv om det kan virke rart og uvant å tenke på seg selv først, MÅ det til. Du vet jo at når du har det bra, er de rundt deg lykkelige! Jeg hjelper deg!

Modul 2: Stressreduksjon og vanskelige relasjoner

Den andre uken kvitter vi oss med stresset. Når du forstår hvordan stress oppstår, kan du stoppe det før det får satt seg. Herlig følelse!

Den tredje uken fortsetter vi å senke stressnivået. Nå skal du lære hvordan du kan håndtere vanskelige mennesker i livet ditt, de som gir negativ energi, er kritiske og lite støttende. Såkalt relasjonelt stress er kanskje det som tapper oss mest.

Modul 3: Fra negative til positive tanker + enkle meditasjoner som virker

Den fjerde uken endrer vi fastlåste tankemønstre. Dette er effektiv og morsom jobbing. Denne uken vil du kjenne hvordan energien din øker betraktelig!

Du lærer også min favorittmeditasjon og -manifestasjon. Etter at jeg begynte å meditere på denne måten har søvnen blitt bedre, humøret lettere og .. (hold deg fast) mye av det jeg ønsker meg i livet har blitt oppfylt!

Modul 4: Påfyll til kroppen

Den femte uken handler om kroppen din. Du får et skreddersydd opplegg for kost og mosjon – tilpasset DEG. Ingen hardtrening eller streng diett! Kun positivt påfyll som gir ro og energi!

Modul 5: Påfyll til sjelen og vår sensitivitet

Den sjette uken er sjelens uke. Gled deg til sanselig påfyll, nydelige oppgaver og en helt ny forståelse av sjelens behov. Kanskje den uken jeg gleder meg aller mest til å gi deg!

Den sjuende uken tar vi sensitiviteten vår på alvor. Nå lærer du hvorfor og hvordan sensitiviteten er din største styrke, bare du tar hensyn til deg selv. Denne uken får du mange viktige aha-opplevelser og nyttige verktøy.

Modul 6: Lykke i hverdagen

Nå har ting virkelig satt seg på en god måte! Den åttende og siste kursuken blir en deilig surfing rett i mål. Vi skal nyte at du har kommet så langt, og sørge for at den positive endringen skal vare. Dette blir fantastisk!

 

Oppsummering:

  • Du får 6 moduler over 8 uker. 
  • Du får tilgang til kurset i 12 måneder
  • Du blir medlem av en Sterk-gruppe – en lukket gruppe på Facebook hvor du til enhver tid kan stille spørsmål og komme med innspill
  • Du får mulighet til å delta på direktesendinger flere ganger i uken hvor du også kan stille spørsmål
  • Kurset starter mandag 9. oktober 2017, med velkomstsending kl 2030 (alle opptak blir liggende)
Du får 2 unike bonuser: 
- E-boken "Sensitiv og STERK", som jeg har skrevet
- Gratis inngang på foredraget "Du er som du skal" i Oslo 18. november 2017
 
 

 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Order summary

Fra sliten til sterk, Høst 17

NOK 4,900
Total due NOK 4,900

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Ønsker du å delbetale?

Om du vil betale i 2 omganger, da kan du gå hit

Om du vil dele betalingen opp i 12, da kan du gå hit

Penger tilbake garanti:

Jeg er sikker på at kurset Fra sliten til sterk vil redusere slitenheten din, og heller gi deg energi og livsglede. Om du likevel ikke skulle være fornøyd de to første ukene, har du en pengene-tilbake-garanti i 14 dager. Da er det ingenting som kan stoppe deg fra å melde deg på og gi deg selv denne muligheten!